dilluns, 8 de juny del 2020

Les poques llums

Torne al despatx de les Corts el dia que torna a caure bona aigua en València. No sé massa bé per què mos fan tornar al despatx, si encara cal mantindre totes les precaucions (de distància, d'higiene...) davant el còvid, ja que tota la faena que he de fer la puc fer a distància. Això de fer-mos tornar és una mesura que atempta contra les normes de seguretat i salut. Però hi ha qui està pensant en una altra cosa, està pensant en que no mos «eternitzem» en eixa xauxa casolana que deuen imaginar que són les cases de cada u.

Tinc quimera que estan evitant implantar el teletreball a causa d'una barreja d'ideologia (feudal) i de gossera negociadora. A més, es veu que els ha segut útil el «teletreball» precari que el personal hem acceptat voluntàriament que entrara en les nostres cases. Però ja estan pensant en fer-mos tornar per a aplicar-mos els suplicis de costum en qualsevol relació laboral funcionarial predemocràtica: restricció de moviments, d'horaris, d'actituds, d'organització, de mitjans... Trobe que hi ha qui ha de justificar la seua posició amb la capacitat d'impedir que li s'escape la capacitat d'impedir... L'altra opció, que seria la de facilitar progressos i millores, no s'adiu amb l'«ordene i mane» sobre el qual es va estructurar esta institució fa més de trenta anys.

Mos han donat una mascareta a l'entrada, però estan «hiperclorant» els lavabos, no mos hi podem rentar les mans i no hi ha gel hidroalcohòlic en el despatx. A les 12:10 se'n va la llum. Els companys de manteniment la fan tornar a les 12:40. Una companya ha de posar en marxa l'aparell d'un que està treballant en remot i ha perdut la connexió. ¡Uei!, ja han trobat un agarrador: per a això es veu que hem d'estar ací en persona, per si se'n va la llum. En tenim poques —de llums— i això mos faltava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada