dijous, 4 de juny del 2020

Escalant a recules

La «desescalada» i la «nova normalitat» són conceptes que van concretant-se a poc a poc. La nova normalitat rima amb la vella quant sents que la periodista Àngels Barceló (cadena ser) fa giragonses per a posar la sospita periodística necessària sobre els informes de la guàrdia civil que tant juís i condemnes han fonamentat, però evitant parlar del procés independentista català, on en vam tindre un màster sobre informes faŀlaços i sobre fanatisme disfressat de periodisme.

Per sort, mentres Barceló va pegant voltes evitant dir el que està pensant, Javier Aroca està atent i recorda el cas dels cdr convertits en organització terrorista pels informes màgics d'alguns guàrdies civils, informes i desinformacions que van donar molt de joc a alguns grans professionals del «periodisme» entre cometes, que és una manera de fer periodisme que dona molt de rèdit.

En fi, que la «nova normalitat» serà pareguda a la vella: continua depenent de mosatros. Sabem per on anàvem, i senc la gent en la terrassa dels bar de baix de casa. No pareix que estiguen xarrant sobre el medi ambient, el racisme o les desigualtats i injustícies socials. No pareix que desescalem, sinó que escalem a recules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada