diumenge, 25 de gener del 2009

Cita dominical / 14: Barak Hussein Obama

Mirant il·lusionats.


Mentres sigam depositaris de la confiança pública, no hem d'oblidar mai que estem ací com a servidors públics i que el servei públic és un privilegi. No és un mitjà per al benefici propi, no és un mitjà per a afavorir els amics o els clients, no és un mitjà per a promoure una ideologia o els interessos particulars d'un grup. El servei públic és, simplement i absolutament, un mitjà per a fomentar els interessos dels americans.
Barak Hussein Obama, 21.01.2009, bbc i Mobias.

4 comentaris:

  1. Si al teu text li canvies "americans" per "valencians", t'adones de moltes coses que passen per ací perquè nosaltres les tolerem. Quin fàstic!!!

    ResponElimina
  2. Aixina de simple és. Simple, lamentable, però tot és començar...

    ResponElimina
  3. De vegades cal que ens recordin les coses més òbvies. Potser aquest és un dels valors de Barack Obama. Hi ha una mena de simplicitat òbvia en les seves paraules que l'engrandeix.

    Seguint el comantari de Francesc, si canviem "americans" per "ciutadans" o algun altre equivalent, la cita esdevé d'aplicació universal.

    ResponElimina
  4. Ja que l'estupidesa no descansa mai, ja va bé que algú es preocupe de repetir —recordar— quins són els fonaments que sostenen la justícia en les societats. És possible que més que obvi, siga un simple recurs retòric que veiem escrit en algunes lleis. La meua experiència em mostra que hi ha funcionaris públics (i sindicalistes) que fan en la faena el que no consentirien que els seus fills feren en casa, com ara buscar el poder personal, estafar i malbaratar els recursos de tots en benefici propi.

    Això també és obvi (i universal) en les societats que no «poden» controlar l'activitat dels seus polítics, com és el cas de la nostra.

    ResponElimina