dissabte, 3 de gener de 2009

Arrop i pluja

Gelats a ca Tano, Gandia
Hem tingut la pluja habitual dels dies que decidim anar a Gandia. Hui es tractava una mica de tornar a visitar el restaurant Arrop, per tindre una referència quan l'òbriguen a València. S'ha convertit en Arrop Tradició, que vol ser, doncs, una versió de la cuina tradicional. En València ens han dit que hi haurà més innovació.

La qüestió és que tot i que no podem dir res roín, esta vegada mos hem quedat una miqueta despagats. Tot el «menú concertat» nadalenc estava ben bo, però una miqueta desangelat, sense el toc de qualitat o de sorpresa que esperàvem. En canvi, el vi, San Román (Toro, 2004) ens ha encantat.

Després, hem passat per la botiga Rituals, que té cremes, gels i altres productes amb aromes irresistibles. Continuava plovent. Mos hem acostat a Tano, on l'Emili ha comprat torró blanet i jo he aprofitat per a fer la foto oportuna a la màquina giratòria dels gelats.

En resum, un dia entretingut que ha acabat amb la victòria del Barça contra el Mallorca —combinació d'imatges de TV3 i de veu de Catalunya Ràdio en la tdt..., encara al País Valencià—. I, mentrestant, els israelians han passat a l'«ofensiva» terrestre en Gaza. És a dir, que els palestins ho tenen magre, siguen homes, dones, infants o suposats terroristes. És clar, això diuen que és la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari