dilluns, 21 d’octubre del 2019

Quan l'infern es congele

¿Encara no ha condemnat el president de Catalunya, Joaquim Torra, la tristesa dels tarongers? Cal trencar relacions institucionals amb ell.

Torra condemna la violència en diverses intervencions durant la setmana —tal com han fet sempre també els presos polítics independentistes que el Tribunal Suprem espanyol ha tancat en la presó acusats de violència sense proves—, però el dirigent del psoe —fingint que actua com a president del govern espanyol en funcions— fingix que no ho ha sentit i li torna a demanar que condemne la violència.

I aixina poden entretindre's els polítics espanyols fins a les eleccions del 10 de novembre... ¡I més enllà! Fins que es congele l'infern, que diuen, i que seria una descripció molts ajustada del punt de vista sobre Barcelona que expressen els piròmans habituals, és a dir, els polítics que mentixen i incomplixen els seus deures democràtics. I esta oració l'he feta especificativa, però massa sovint pareix que hauria de ser explicativa: «els polítics, que mentixen», etcètera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada