dimecres, 13 de gener del 2010

L'eficàcia de la interferència

Interferència sobre València

Hi ha moltes formes d'interferir en la ciutat. Barberá Nolla vol travessar el Cabanyal amb el fibló urbanístic, després de fer-ho amb el seu cotxe oficial, que interferix les ones de ràdio i la circulació. Camps Ortiz interferix l'economia quan paga «esdeveniments» amb els diners que haurien de servir per a dotar les instal·lacions judicials. A la ciutat de la justícia de València hi ha un mostrador multiús que traslladen per a fer les fotos amb què han de publicitar l'activitat política que reporta tanta eficàcia com per a dotar la justícia... amb eixe mostrador. Clar, quan el traslladen, els qui l'usaven han d'escriure recolzant-se sobre les cames. La ciutat de la justícia i la foto de la justícia.

Per cert, els models amb què treballen en algunes seccions del registre civil, estan només en castellà. Les portes d'eixida tenen una» indicació repetida, «salida». Eficàcia de la interferència.

Al davant, les ratlles de la imatge, que corresponen als tirants d'una de tantes interferències que li han pagat a Santiago Calatrava, una acumulació de trastos vanitosos que interferixen en l'urbanisme, la cultura i el medi ambient sostenibles. A Emili li agrada el sirà de Daniel Belda (2002) i travessar eixos espais interferits. Supose que per eixe ordre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada