dilluns, 11 de gener de 2010

Dilluns d'hivern

Palmera a soles


En la Franja de Gaza, el 90 % de l'aigua de l'aqüífer costaner està contaminada a causa de la filtració d'aigües residual i del mar. Però el bloqueig imposat per Israel impedix que hi entren materials per a la reparació de les instal·lacions de subministrament i tractament d'aigua.
Aministia Internacional, núm. 100, pàg. 24.Si és dilluns i la temperatura supera per poc el dos graus sobre zero, la cinta comença amb Morera Català i el parlament encara està endormiscat i fred, pose 100 hearts de Michel Petrucciani en l'Spotify i els dits no patixen tant amb el repicat discursiu.

Pel que fa al sangloteig de fa uns dies, descobrixc el xanglot de raïm amb africada i o tancada a Carcaixent, on tenen, per contra, singlot per a l'espasme del diafragma. Carcaixent també és gran i canviant, aixina que estic segur que hi ha més possibilitats.

Divendres passat, al futbet, gelor i desastre de joc. Hi ha qui no creu que es tracte d'un joc col·lectiu. Quan es va lesionar eixe qui, vam jugar un pèl millor, amb un menys. Quines coses, perquè hui, sense ell, ha tingut substituts disposats a no fer una passada bona. Anem baixant en la classificació.
Publica un comentari a l'entrada