dilluns, 20 de gener del 2020

Combinacions de tecles estranyes

Un altre apunt amb el Boox Note, per distraure'm del temporal que està colpejant les finestres. Torne a utilitzar l'app Writer+. Em falta trobar la manera de fer anar la tecla de suprimir («Del») i les cometes baixes. Esta volta sí que funcionen els accents. Sense voler active la tecla NumLk i descobrixc que el punt volat està en la combinació xift+L (això de xift és per aclarir-me jo). Però no trobe que hi hagen cometes baixes.

Ha començat en Barcelona un juí estrambòtic contra els caps dels mossos d'esquadra dels dies del referèndum del 2017. Sembla prou grotesc que, una vegada el Tribunal Suprem espanyol ja ha dictat sentència sobre el cas, un tribunal inferior en l'escala de la justícia puga estar jutjant el mateix cas i puga arribar a dictar una sentència diferent. Però com que la cúpula del sistema judicial espanyol està farcideta de personatges, pareix que els serial continua assegurat i mos deixarem abduir, tal com vam fer amb el juí als dirigents politics.

I a espai, perquè ací tot són combinacions de tecles estranyes i sistemes operatius rancis que no s'han posat al dia des que van traure la màquina d'escriure elèctrica. El fiscal li demana a Trapero per què no van precintar tots els centres públics docents dies abans de l'1 d'octubre i aixina no shi hagueren pogut posar les urnes... La idea aquella que per a impedir un mal ús de la democràcia cal prohibir-la encara té representants en llocs on caldria haver demostrat un poc més de capacitat lògica i democràtica. Vore ací com es combinen les tecles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada