divendres, 1 d’abril de 2011

Comentaris municipals

Obres valencianes: al fons i escarbant

S'acaba la faena de la setmana. Els diputats ja estan de volta electoral per eixos països valencians. En un dinar d'antics companys funcionaris d'un ajuntament hi ha qui dubta sobre el seu vot en les eleccions que s'acosten. Li han parlat bé d'Oltra Jarque. Toca.

També en eixe dinar ixen a relluir les vides i milacres d'un alcalde socialista que deixarà el càrrec per a sempre i que ja no podrà dedicar-se a passar factures de bars i restaurants per la comptabilitat de la corporació ni farà servir els policies municipals de xòfers per a tornar dels «clubs» on té reunions poc polítiques. ¿Socialista he dit? Bé, són només unes sigles i una retòrica. El socialisme deu ser una altra cosa.

I, a més, ixen les baralles internes, els privilegis d'uns, el poder personal que fan servir altres, les males idees envers els companys... Vaja, quasi com si fóra una reunió familiar. En tot cas, un dinar que permet fer anar el pensament més enllà del rerefons de l'òpera parlamentària. I esta setmana això s'agraïx.
Publica un comentari a l'entrada