dimecres, 13 d’abril del 2011

Servir per a res

Carranc buscant respostes

¿Per a què servix un orso? Doncs, per a això, per a fer una peŀlícula de Tom Fernández. Res, poc personal al cinema, i poca substància en el film en general. Diria que desaprofita les possibilitats del guió i es centra únicament en les gracietes consecutives. Per a poc més que per a iŀlustrar un paisatge servix un orso en esta ocasió.

He vist que Wordpress continua limitant l'acceptació d'apunts provinents de la meua creació amb plantilla. Em va passar amb unes proves fa uns anys i sembla que el sistema de gestió gratuïta continua fluixejant. Demà faré una prova per a crear el diccionari amb Blogger, a vore si m'ho resol millor.

Per cert, l'avl insistix a prescriure sense consistència i sense donar criteris clars. Segons ells, i per no dir ara alguna incongruència més grossa del seu manual de llenguatge administratiu, cal escriure els noms dels imposts amb majúscules: ¿deuen estar parlant de delmes, accises, morabatins, etc.? Ben segur que no. Però, ahí ho tens, insistint a regular al revés. I ara no parlaré dels últims fullets de toponímia valenciana en castellà que han editat. Es veu que no poden parlar en valencià d'Algímia d'Almonesir o de Toixa... Sí, tenen un altre nom en valencià.

Per a això servix una acadèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada