dilluns, 17 de gener de 2011

La xarxa es desfilassa

La gramàtica de sempre

Em ve al cap una reclamació que tinc pendent perquè en el parc fluvial del Túria la retolació només està en castellà. La vaig enviar al síndic, el qual, com que la cosa depenia del ministeri (la confederació hidrogràfica del Xúquer seria «la cosa») li la va trametre a la defensora del poble, la qual em va argumentar, per a no fer-se càrrec de la reclamació, que havia d'exhaurir les vies de reclamació davant l'ens públic estatal. He mirat el web només en castellà de la confederacíó, he agafat el model de reclamació i l'he enviat. Vorem què n'opinen en el ministeri de medi ambient i no sé quantes coses.

Quant al síndic de greuges, fa uns dies que tenia el web desaparegut. Es veu que ha canviat d'adreça, però ho ha fet d'eixa manera tan servicial i transparent com podíem esperar de l'administració popular: fugen d'estudi, canvien de web, i els ciutadans que hi volen acudir, que tornen un altre dia, si saben com. Hui he vist que Google ja els havia indexat i, per tant, ja els he pogut enviar una altra queixa que tenia pendent.

A més, he aprofitat per a retraure'ls els inconvenients d'eixa actuació en la xarxa, agreujada pel fet que el web de les Corts valencianes no dóna cap adreça cap al web del síndic —i això que la institució d'este «alt comissionat» forma part de l'administració del parlament—; a més, el web general de la Generalitat valenciana encara «informa» de l'adreça antiga que ja no funciona. En fi, dilluns i, tal com diuen, ras dans le talweg.
Publica un comentari a l'entrada