divendres, 14 de gener del 2011

Formats

Tal com solia ser

Tal com es pot observar, almenys hui i per ara, l'he clavat arran de mànec tocant el disseny del bloc. Ha estat un moment de debilitat en què volia modificar la foto inicial i, sense opció de tornar arrere, el Blogger m'ha fet saltar el disseny cap al passat, no recorde si l'any 2006 o 2007. Espere poder-ho apanyar, tot i que l'estètica tampoc era una de les virtuts del bloc, però crec que havia aconseguit millorar-ho respecte de l'inici amb la fotografia del paisatge farer bretó. Evidentment, faig este apunt abans d'arromangar-me i posar el cap a remulla amb el codi del disseny. Si la cosa funciona, potser ningú se n'adonarà de res i no entendrà massa l'apunt. Si no és aixina i la malaltia s'allarga, ho entendre-ho.

A banda d'això, passant al codi secret dels fumadors, que no coneixíem fins que no els han prohibit el privilegi d'empudegar-mos la vida sense demanar permís, la quiosquera ria mirant un titular de diari que anunciava una vaga de fam contra la llei de regulació dels fums del tabac. Estava sorpresa per les iniciatives tan «agosarades» que emprenien per a reclamar el seu privilegi, tot i que li semblava una pallola que passaria ràpidament. Certament, estem descobrint que el fum dels cigarrets encobria moltes actituds realment pudentes.

Finalment, torne del futbet, on mos han pegat un repasset, per a variar, i veig que els de Divendres de tv3 estan fent un repàs a les frases prototípiques d'un dels personatges de La Riera. Naturalment, assisitim a la confirmació que n'hi han periodistes de tv3 (i guionistes i actors) que viuen més aviat en castellà, llevat de quan fingixen fent la faena televisiva: el muerdo ha estat molt eloqüent, perquè el periodista, que es suposa que s'havia treballat el comentari, no ha sabut explicar-lo en català i ha hagut de recórrer a afegir-hi el piquito. En fi, tenim tradició de passar de malbec a bonllavi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada