dijous, 28 de desembre del 2023

Registres enutjosos

Hi ha institucions públiques on pareix que els qui les gestionen estiguen més pendents d'aconseguir i gestionar la impunitat i la irresponsabilitat davant dels ciutadans, i el desistiment d'estos de qualsevol petició o exigència. Amb l'excusa de les dades personals o de la seguretat, pretenen que vages fent volantins i que, si tant et destorba el seu «rigor» professional, deixa-ho córrer.

Per posar un cas més o menys banal, un web de la Universitat de València (Alumni UV) on estic registrat i pague una quota des de fa uns quants lustres. Em van enviar un carnet que du una foto meua i que encara no ha caducat. Entre al seu web, complete alguna dada que no sé per què no tenien, i veig que diuen que no tenen la meua fotografia, fotografia que els vaig enviar i que apareix en el carnet que em van fer.

La cosa més enutjosa no seria això, sinó que, a més, estar registrat en eixe espai no pareix que servixca per a res més que per a estar registrat en eixe espai, ja que entre en altres espais de la mateixa universitat on es suposa que els membres registrats tenen alguna opció i no hi ha manera d'activar res.

Com que no pareix que puga fer res més, els demane als de la llibreria i als de la fundació com va tot això, a vore què diuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada