dimarts, 19 de desembre del 2023

Lentor electrònica

Al girar el llenç sobre el qual dibuixe en el programa Notes del Boox es giren i retallen tots els llenços sobre els quals havia fet els apunts i els esbossos d'iŀlustracions que els decoraven amb més o menys traça. Per tant, per dir-ho aixina, ha desaparegut la part baixa d'alguns dies, que era baixa només per la situació en el full, i perquè a eixes hores estava ajocat en el llit deixant volar la llapissera sobre la tauleta.

No s'ha perdut res en la història de l'art, però m'he quedat un poc planxat. Eixes notes preses amb més cansament que ganes, simplement per fixar un record més sòlidament o, si és inevitable, per poder pensar que eixos dies pensava que valia la pena recordar-los, i vaig fer l'esforç de deixar-ho escrit i acolorit amb la intenció de poder-ho evocar com a una cosa bonica.

El Boox va lent per a eixes coses, s'enganxa, cal reiniciar-lo, no respon a la primera ni a la segona. He pogut fer un pdf vectorial amb el quadern d'eixes proves. Pareix que quan te n'ixes del que és la lectura de llibres electrònics, el processador troba prompte els límits. Cansament electrònic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada