dimecres, 12 de juliol del 2023

Tot és posar-s'hi

Francesc Viadel comenta en un article del Diari La Veu del País Valencià (10.07.2023):

El PP va deixar 1.773 milions en sobrecostos en la construcció de col·legis. Ciegsa, l’empresa pública promoguda pels populars, va ser un autèntic niu de gàngsters. En Fira de València es van balafiar 1.000 milions. En RTVV 1.300 milions.

 Doncs, deu ser per això, perquè ho hem recordat i mos ha entrat la nostàlgia o l'enyor aquella —que comentàvem ahir—, es veu que hem tingut una premonició del que podria tornar a ser el País Valencià: ¡una festa que no s'acaba mai!, tal com dia un d'aquells —Ricardo Costa— 🔗 que van «poder» deixar eixos deutes: ¡perquè n'hi havien diners per a això i per a més!

Seguint el solc i remugant aquell entranyable «amb Franco vivíem millor», al cap de huit anys de govern progressista hem aconseguit tornar —hauríem d'anar pensant per què— a la versió retrògrada de la dreta, la dreta «espanyola» de sempre. Podem excusar-mos que és una pandèmia internacional, però això seria pretendre trobar una solució fàcil per a un problema que és complex. Però tot és posar-s'hi.

3 comentaris:

  1. El Botànic s'ho va creure en poc i els blaus són tant competitius com els futbolistes argentins.

    ResponElimina
  2. Això de «competitius» deu ser un eufemisme. Una cosa és la competència i una altra cosa és el frau. Però, al cap i a la fi, el frau és el parent sospitós de les falòrnies, i d'això en saben molt i mos les fan engolir.

    ResponElimina
  3. Tens raó, però el Botànic ha fet alguna cosa per combatre-ho?

    ResponElimina