dilluns, 31 de maig del 2021

Sentences

Takse li agarra la idea a Javier Marías i, mentres llegim, escoltem Funeral Sentences and Music for the Funeral of Queen Mary de Henry Purcell. Fantàstic, però quan s'acaba el disc i continua la música relacionada amb l'obra de Purcell, l'Spotify passa un poc massa per peces de ritme cadenciós i amb clavecí, i eixe instrument arriba a esmussar-me.

Per tant, tornem a la meua llista de peces de bandes sonores, on he inclòs esta setmana la del film d'Otto Preminger Bunny Lake is missing, que és de Paul Glass, compositor que deu tindre més composicions interessants, però no apareixen en l'aplicació.

Faig una digressió musical per continuar digerint uns articles d'uns opinadors preocupats per si l'indult pot ser concedit als presos polítics que han dit que ho tornarien a fer —com ara enfilar-se al sostre d'un cotxe de la Guàrdia Civil per demanar pau i tranquiŀlitat—. La «unitat indissoluble» dels cotxes de la Guàrdia Civil no admet els independentistes al sostre, però sí empresonats a força de sentences iniqües.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada