dilluns, 3 de maig del 2021

La gasolinera del ministre Ábalos

Hi ha dies que la natura humana d'alguns, que es diuen progressistes, mostra la cara del cinisme i la prepotència dels mecanismes del poder contra els ciutadans valencians, tal com podíem llegir el passat 17 de març (Nosaltres La Veu ):

El Govern espanyol diu que incloure el valencià en senyals de trànsit «pot provocar accidents»

Altres dies la persistència i l'ètica esforçada d'una ciutadana aporta el seu granet d'arena a la millora de la societat, forçant democràticament l'oposició abusiva, absurda i autoritària d'altres ciutadans (Nosaltres La Veu, 27.04.2021 ):

Discriminació lingüística a la gasolinera de «L'Alqueria Blanca»

[...] La policia també els va dir que «no es podien negar a donar-me el full de reclamacions», i ells van contestar «que no l’entenien». La policia va defensar que «sí que l’entenien perfectament, perquè quan la policia feia d’intermediària i jo responia a les seues preguntes ells responien a allò que ella havia dit». A més, «igual com ells parlaven castellà, ella tenia tot el dret d'expressar-se en valencià». Per fi, li van donar el full de reclamacions i va poder reclamar una hora després que començara l'incident. [...]

No és que no entenguen la llengua, és que no respecten ni practiquen els drets democràtics. Tan sols n'abusen tant com poden. Els de la gasolinera també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada