dijous, 29 d’octubre del 2020

Nyaps judicials a domicili

Senc això de la conspiració russa a favor del procés independentista català. Les suposades recerques de la Guàrdia Civil han arribat a detectar que s'havia previst una invasió militar russa de Catalunya (veg. Avui, 28.10.2020) —ja posats, diria jo que també de tota la península Ibèrica.

Com que pareix que és inevitable haver-ho de patir en esta democràcia —que no sabem si està en construcció o en liquidació, com dia aquella—, cal agarrar-s'ho com si fora una sèrie humorística que mira d'alleujar-mos les penositats de la crisi econòmica, de l'emergència climàtica, de la pandèmia del còvid i altres.

És difícil que mos facen riure, però sí que deuen provocar de tant en tant un somriure relaxat, encara que siga perquè mos entra un sentiment de pietat pel patiment d'unes persones sotmeses a eixos deliris. Entre les estrelles del cas, destaquen els guàrdies civils Diego Pérez de los Cobos Orihuel y Daniel Baena Sánchez, que pareix que vullguen ser els Pepe Gotera y Otilio d'esta temporada de pandèmia nacionalista espanyola. Només cal que mos enterem que el magistrat Marchena Gómez fa tires còmiques mentres escolta els juís. Deu ser això.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada