dissabte, 15 de febrer del 2020

Una rata grossa


Per a que no es rovelle, active l'Asus Eee Pc. L'he actualitzat a l'última versió del Lubuntu 18.04.4 LTS i continua funcionant sense problemes, ben finet. Hui escric amb l'Abiword, que fa algunes coses rares, com ara posar dos apòstrofs cada volta que li'n pose un. Espere que siga només una excentricitat en la pantalla de l'ordinador: doncs, no, també en posa dos en Blogger. Em toca llevar-los a mà d'un en un.
Com que estem de cap de setmana i fa bo, intentarem oblidar temporalment les últimes sentències que mos han sorprés negativament tant en Europa com en Espanya, al mateix temps que han mostrat que caldria ser ben curosos a l'hora d'elevar a segons qui a les altes magistratures.Si només hi accedixen les panxes més agraïdes i que més favors ideològics i personals han de tornar, pot passar això que esta passant ara mateix, tant en la fiscalia com en els alts tribunals. Quant la dreta blau cel o ultra aplaudix, la justícia sol estar fallant i impartint dogma.
Llentilles i una ensalada de ravanell. Eixim a passejar. Ahir vam vore per primera volta un oroval. Hui, a més, hem topat amb els tradicionals agrons, picaports, garses, blanques, coloms, calderers, pardalets (domesticus i montanus), collverds, polles d'aigua i una rata grossa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada