divendres, 5 de juliol del 2019

Efectes ambientals desitjats

Hi ha molts webs que arrepleguen i mostren vídeos i guies sobre manualitats, sostenibilitat, ecologia, medi ambient, etc. Alguns d'estos recursos o exemples han tingut eixida industrial o manufacturada, però n'hi han molts que criden l'atenció perquè són artesanals, trucs de bricolatge que cadascú pot fer en casa.

No acabe d'estar segur que sempre arriben a ser del tot efectius —n'he provat algun que m'ha segut útil—, però tot fa pensar que si ho foren mínimament, molts dels problemes energètics, ambientals i, molt sovint, socials que afecten les nostres societats es podrien resoldre amb unes estisores, un misto, un poc de traça i reaprofitant molts dels residus que van als contenidors de reciclatge.

Pensant en la calor que patim estos dies i, més encara, estes nits, estic pensant en fer-me una adaptació d'eixa finestra amb aire refrescat a través d'uns colls de botelles de plàstic. La prova de la diferència entre tirar l'alé a la mà i bufar-hi m'ha mig convençut. Ah, si més no, espere que l'efecte placebo siga potent. En tot cas, segur que no es convertirà en nocebo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada