dilluns, 25 de maig de 2009

El sitiet d'algunes coses

El pedestal seria el sitiet del negret

No estic gens enganxat al Facebook, tot i que em vaig apuntar un dia per vore això què era, i ara em van localitzant i anem fent amics, que diuen en eixa xarxa social. No sé massa bé quina utilitat té això. En canvi, el correu electrónic, això sí que ho faig jas (o «xas»; jo sempre ho he fet sonor) i sí que li he trobe bona cosa d'utilitat, i més des que va lligat a llistes de distribució, com ara Zèfir o Migjorn, on pots trobar dades ben interessants.

Per exemple, en Migjorn, buscant a on diuen sitiet i en quins diccionaris apareix, vaja, hi havia qui no l'havia trobat en cap diccionari, però hem pogut documentar que apareix en els més habituals, el gdlc o el gd62, però que ja estava en el general de Ferrer Pastor del 1993. No és cap novetat, doncs, però la llista ha servit per a refrescar esta dada.

Pel cantó dels diputats, en canvi, Marina Albiol, que no fa massa es queixava dels errors que apareixien en les transcripcions —segons la seua errònia percepció o informació, imposats políticament—, i va i m'amolla, parlant en valencià, cohecho. Ai, això no està imposat políticament, però, a estes altures ja ho hauríem de saber, sobretot per la reincidència política en la qüestió. No hi ha sitiet per al suborn i ho taca tot.
Publica un comentari a l'entrada