divendres, 22 de maig del 2009

Les eleccions possibles

Anunci de la UOC en València

Ha començat la campanya de les eleccions europees, i el mal és que cal votar, a pesar de tot, o precisament per això. Per exemple, pel fet que la informació televisiva en els Telenotícies de tv3 no respon a criteris periodístics, i la protesta dels periodistes és no firmar les cròniques. Una protesta ètica, i això és un mínim important que cal valorar.

És clar, una altra vegada que no votaré ciu, així que no votaré el Bloc, cosa que em resulta una mica estranya. I es cas és que si ho valore per les intervencions de Morera Català en l'hemicicle, em sembla comprensible no votar-los i fins i tot increïble que els vote. Però això és la democràcia, gestionar els desitjos de manera responsable.

I gens responsablement hem anat a vore Star Trek. Cal dir que tot i ser la mateixa història de sempre, està ben feta. He seguit la recomanació d'alguna crítica del diari, i era encertada. Amb tot, deu ser una cosa més per a devots de la sèrie. La cosa és finalment tirant a simplota.

Al futbet, els avis hem vençut amistosament la jovenalla desorganitzada. Això no es dóna sempre, i en este cas ha estat un petit correctiu contra els egos dels nostres petits Maradones.

Pel que fa als tècnics lingüístics (municipals), hi ha una previsió que apareixerà una altra associació al País Valencià (no sé si per a fer companyia o competència a la cdlpv). Crec que encara no tenen clar si serà professional o institucional. Diria que només pot ser professional, però no sé si tenen clara la diferència, o si realment els interessa eixa possibilitat als qui l'estan gestant. En som pocs, però es veu que donem per a molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada