divendres, 6 de maig del 2022

El bon ambient

Mos han fet una sessió de dos hores sobre prevenció de riscs en faenes d'oficina. Les coses de l'experiència laboral en la institució fan que haja assumit que no cal que diga res sobre possibles mancances: em diran que tot està de cine segons la legislació. La cosa és que no tindran en compte eixos apartats de la prevenció que parlen de la coŀlaboració dels treballadors i del fet que el bon ambient millora la salut, la qualitat de la faena i la productivitat.

En una institució pública com ara les Corts Valencianes —i em sembla que a la Generalitat també li passa una cosa semblant, pel que em comenten— encara ha d'arribar el canvi cultural i professional que la democratitze i aplique totes les fantasies animades d'ahir i de hui que mos conten en els cursets i els manualets que faran que s'hi treballe amb professionalitat i mirant de ser més eficaços i eficients.

La persona que promou la sessió o que difon la informació sobre bones pràctiques laborals i professionals pot ser la mateixa que les aplique al revés o les oblide tan bon punt com eixim de l'acte. Per tant, no cal que comente res sobre la falta de llum, de ventilació, sobre el fet que la taula siga negra i lluenta, que en les cadires que posen el suport lumbar és més decoratiu que efectiu... Total, tot això és per a omplir dos hores informatives. I res més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada