dimecres, 27 de febrer del 2019

Sobrevivint democràticament als arguments capciosos

Més tard, ahir encara, li va tocar el torn en el juí a Carme Forcadell. Un poc nerviosa al principi, encara que es va anar calmant, es nota que li costa més expressar-se en termes jurídics i legals.

Té clars els conceptes i les idees democràtiques i de progrés, però no sembla que siga una persona que es dedique als jocs dialèctics dels debats i a evitar les trampes i els arguments capciosos que li posava la fiscal. Responia amb bons continguts que s'entrebancaven en l'expressió. Llàstima que després d'haver afirmat que tot s'ha de poder debatre en un parlament democràtic, ¡tot!, no repetira simplement eixa afirmació tan clara i fonamentada quan la fiscal va fer política amb un parany demagògic: si Forcadell permetria el debat sobre una proposició a favor del tràfics d'éssers humans... Bé, és molt fàcil parlar mirant-ho des de fora, ho sé massa bé.

Per si algú no hi ha caigut, els debats sobre el tràfics d'éssers humans es donen cada dia quan es parla de l'avortament, dels desnonaments, de la prostitució, del risc de pobresa, del treball esclau o de misèria... Tot són variants del tràfic de persones inhumà que computa en l'ipc del capitalisme de la legalitat desfermada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada