divendres, 12 de març de 2010

Militàncies i actituds

Rebaixes remugants


Turquia. El Partit de la Societat Democràtica ha segut il·legalitzat en aplicació de lleis que no respecten les normes internacionals. Els onze magistrats del tribunal constitucional van resoldre de manera unànime a favor de la prohibició. A més, el tribunal va resoldre inhabilitar trenta-set membres el partit per a l'exercicfi de l'activitat política durant cinc anys.
Amnistia Internacional, núm. 101, pàg. 11.Després d'An education tenim temps per a un petit debat burgés mentres dinem. Ens han agradat moltes frases de la pel·lícula i mos sembla que s'acaba d'una manera massa brusca.

Ahir o despús ahir, al bar de les Corts, una mostra del lloc que hauria d'ocupar la llengua en el debat ideològic que m'enfronta el conseller Blasco Castany amb la mateixa situació que fa uns dies va enfrontar Mollà Herrera. En contra del que féu la diputada, que subordinà l'ocasió al castellà, el conseller ha parlat en valencià amb el mateix cambrer —i no farem cas que començara dient «un bocadillo d'atun mateixa»—. Les militàncies i les actituds.
Publica un comentari a l'entrada