dimecres, 27 de gener del 2021

Remotament desconnectat

El canvi d'ordinador m'ha fet perdre la connexió en remot amb l'ordinador de la faena. La cosa ha agarrat per sorpresa i carregats de faenes el personal d'informàtica que m'ha de posar els certificats i els canals per a accedir com fins ara a l'ordinador del despatx. Les Corts Valencianes continuen amb el treball a distància desregulat i sense aprofitar la situació per a millorar l'organització, les dinàmiques i els procediments laborals.

A més, espere que no li passe pel cap a ningú dir-me si em podia canviar l'ordinador o si he de viure en un lloc o altre. Dins de poc farà un any de l'inici de la pandèmia per ací, però els gestors i dirigents del parlament valencià no han avançat ja més i pareix que es conformen amb l'ocurrència dels torns alternatius de «presentisme» i «remotisme» laborals. Van trencant-se els petits separadors de sobretaula de metacrilat que algú va pensar que podien ajudar a evitar que mos passàrem el coronavirus d'uns a altres, quan estem en llocs de treball informatitzat que podem fer des de casa mateix, cosa que segur que és molt més eficaç.

I no sé com explicar que els portàtils que van repartir en novembre i desembre a les persones que no tenien un ordinador prou modern o potent a casa, ara demanen que els retornen: era només per a «salvar» el pic de faena de pressuposts, cosa que no havien dit. Això pot provocar que s'hagen de tornar a fer volantins amb la xarxa i el correu per a poder traduir i corregir els documents, amb perill d'agarrar un virus informàtic. Les vacunes acabaran venent-les en les farmàcies, però al meu poble diuen que el trellat no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada