dissabte, 4 de maig del 2019

Bricolatge de cap de setmana

En lloc d'una Dremel mos han venut un tornavís Bosch amb bateria que es suposa que mos ha de fer el mateix paper. També té els accessoris necessaris per a decapar. Les hores de rascar, la pols i el soroll, això va a banda. Ja mos ho trobarem. Supose que el xicon de Bauhaus mos ha aconsellat bé.
Som aixina d'ingenus, a pesar que sabem que això del mercat i el capitalisme té molts racons foscos. Com ara els productes ecològics que arriben ací des del Perú, Xile, Turquia o els EUA. ¿Que ja no hi ha panses, anous, avellanes o prunes per la contornada? Almenys diu que els alvocats són d'Espanya, que això ja para un poc més a prop.
Lligc que les bateries tampoc serien una solució contra la contaminació, perquè contaminen molt per a fabricar-les. No hi ha manera d'encertar-ho del tot, l'existència de les societats humanes altera les persones, el medi natural i tots els éssers vius, fins i tot l'espai està convertint-se en un abocador il·legal i no tardarem a fer que «l'última frontera» també siga insalubre.
I el bricolatge de cap de setmana no ho apanyarà.

2 comentaris:

  1. Ja pegarem voltes al nano, que sempre se'ns escaparà algun detall antiecològic. Per cert, sempre "serà" per culpa nostra.

    ResponElimina
  2. Espere que la mutació que mos afectarà mos convertixca en Homo ecologicus.

    ResponElimina