dimarts, 13 de juliol de 2010

Ignorància idiomàtica

Unes postres

Em faig l'ànim finalment d'enviar la queixa al síndic de greuges sobre les proves d'enguany a l'Escola Oficial d'Idiomes de València:

Tal com he hagut de lamentar en ocasions anteriors sobre la mateixa institució, enguany s'ha tornat a reproduir la mancança de disponibilitat lingüística en l'Escola Oficial d'Idiomes de València en les proves de nivell de francés, sobre les quals no hi havia informació en valencià. El web oferia només en castellà la informació sobre els horaris de les proves orals i aules; en la mateixa sala de l'examen escrit (15.06.2010) ens van repartir un full amb informació i instruccions sobre la prova. El full estava ple només per una cara i només en castellà. La cara de darrere del full estava en blanc.

Espere que prengau les mesures adients per a fer que la Generalitat Valenciana i l'Escola Oficial d'Idiomes de València resolguen estes mancances i adopten les mesures disciplinàries corresponents per a corregir i renyar els càrrecs i funcionaris públics que discriminen lingüísticament els ciutadans valencians.


Com que deu ser la tercera queixa que faig, corresponent a la tercera volta que m'hi he presentat últimament, ja sé que el resultat dependrà de la insistència. L'any que ve vorem de quin idioma mos queixen.
Publica un comentari a l'entrada