dijous, 12 de novembre de 2009

Espars

Me s'emporta

M'he embolicat en faenes diverses i arribe amb la llengua fora, aixina que lliscaré per la superfície del dia. Este matí, de camí a la faena, els policies revisen la claveguera de davant de les Corts, al carrer dels Navellos. La cosa és que sabent com estan les coses a can Generalitat, ¿què busquem realment?, ¿qui s'hi amaga? Ja ho aclarirà el jutge Baltasar Garzón.

Un company sindicalista diu que va a vore Morera per a transmetre-li la posició del sindicat respecte de la llei d'acompanyament. Li diem que, de passada, li faça una escolteta sobre el lío i les llatinades. Per provar, vaja. Quant a Pañella, això, que menys subordinades i més concreció. És que mos estem fent molt exigents amb la retòrica política.

I com que estos dies hi ha molta vida llunt de la pantalla, ho deixarem després de consignar que he tingut temps d'enviar-los un escrit als del restaurant Arrop, que s'han instal·lat en València:


Vos conec pel local que teniu en Gandia i em sembla que esteu duent avant un projecte excel·lent.

Ara he descobert que vos podem trobar també en València. Teniu un web molt bonic i molt ben resolt... excepte pel fet que em sembla que no té versió en valencià. Espere que no tardeu a afegir eixa versió, ja que això, realment, s'ajustaria molt amb les arrels mediterrànies del projecte i del vostre nom tan dolç, Arrop.


Vorem què diuen.

Finalment, deixaré escrit que he tornat a marcar en el futbet, gol que mos féu recuperar un punt. En van tres ja esta temporada.
Publica un comentari a l'entrada