dimecres, 23 de juny del 2021

Ressaca de la punxà

Per sort ha pegat uns bons arruixons i ha fet una miqueta de frescor per a passar la ressaca de la segona dosi de la vacuna de Moderna contra el còvid. La primera, fa un mes, no va tindre quasi efectes secundaris, però esta mos ha proporcionat més mal de muscle, un poc de mareig, un poc de mal de cap persistent i unes dècimes de febra. El paracetamol ho atenua, però no mos lleva l'abatiment.

Sense voler, ara que m'hi fixe, tot això d'abans pareix una metàfora relacionada amb els indults als presos polítics independentistes catalans, que es van concedir ahir i s'han aplicat hui, com la ressaca d'una vacuna que no curarà res, però que a força de «punxaes» és possible que mos immunitze contra la temptació feudalitzant (veg. Joan Burdeus, «Neofeudalisme català» 🔗), cosa que no sembla realista, però cal somiar truites per si de cas trobes ous.

El còmic Révolution de Grouazel i Locard que em va arribar fa uns dies conta gràficament què va passar i, per tant, què pot tornar a passar. Al cap i a la fi ja ho diuen que ho tornaran a fer. Que ho facen millor. El volum I es titula «Llibertat». Llàstima que sempre comence aixina i que acabe anant per mals viaranys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada