dimecres, 3 de març del 2021

Entre condemnes i impunitats

Encara que parega que siga exagerar un poc, quan lligc alguns titulars em torna a vindre al cap la pregunta «¿plena de què?» que em fea pensant en eixa fantasiosa i panxacontenta democràcia que alguns polítics volen defendre amb garrotades i juís inquisitorials (Eldiario.es, 25.02.2021):

La onu condena a España por someter a una niña víctima de violencia sexual a un desnudo integral y exploración genital para comprobar su edad

Tinc quimera que a cap dels implicats organitzats en la funció pública habitual que consistix a actuar contra els drets humans patirà ni els menyspreus ni les desqualificacions que s'apliquen en els mitjans als perillosos tararots que quasi cremen una furgona de la policia. Pareix que els interesse més que mos centrem a maleir i criticar un accident irresoluble —hi ha tararots a tot arreu— en lloc de proposar depuració de responsables i millores en la gestió de la funció pública armada amb fusells o amb formularis i expedients.

Els tararots ja estan emmanillats i a disposició judicial. Llevat que els mitjans tinguen informacions diferents, els delinqüents fiscals milionaris, els malfaeners, els corruptes i els prevaricadors continuen actuant impunement.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada