dilluns, 14 de juny de 2010

Ubuntu 10.04 finalmentDoncs, sí, puc dir-ho, he acabat instaŀlant l'Ubuntu 10.04 Desktop en l'ordinador vell. Resulta que hi havia una pàgina del web d'Ubuntu que explicava com fer-ho simplement amb el gestor d'actualitzacions. Ho vaig vore diumenge i, bé, tot el sant dia per a que l'ordinador s'ho engolira.

Ara em toca refer-me els poc autotexts que gaste en l'Open Office. Pel que sé, que deu ser poc, tenen una mecànica de creació prou enutjosa comparada amb la facilitat i rapidesa amb què es creen en Word. Anem fent, però.

D'altra banda, el Salt incorporat en el processador sembla que vullga anar, però no va per ara. No em preocuparé de mirar-ho, ja que preferixc fer anar l'Internostrum. En canvi, com que s'ha renovat el Firefox, he acabat perdent l'Accessibar, que ja no funciona en la versió 3.6.3 i no sé si n'hi ha cap complement similar que puga fer servir. No sé per què deu ser que Edan Kemelman i companyia no el posen al dia. Anava a provar el complement No Color, però observe que amb la instrucció «Remove colors from pages» que hi ha en «Visualitza» ja en tindré prou per a eliminar tots eixos fons blancs que tant ens martiritzen els ulls als que pretenem llegir el que hi ha en la pantalla.

I ara, demà, sense haver pogut estudiar, l'últim examen de francés a l'eoi. Vorem si el vell pòsit dóna per a tant. C'est-à-dire, veuillez agréer mes salutations distinguées.
Publica un comentari a l'entrada