dimecres, 16 de juny de 2010

Fora del niu

Traguent el cap

Em sembla que en el ple de les Corts de hui han aprovat l'estatut dels funcionaris del parlament valencià, eixa llei per al poble sense el poble que mos han aprovat els nostres polítics en connivència amb els representants sindicals de cc oo i ugt. No sé encara si Morera Català haurà dit res d'això en la seua intervenció, però no havera estat malament.

I com que hui he volat del niu, tinc poc a ressenyar, excepte mostrar l'oronella que treia el cap mentres esperava el progenitor amb els insectes. Pel que fa a la resta, res a comentar. Si de cas, que l'article de Ferran Suay queixant-te per la superposició del castellà en una exposició de la Universitat de València ha tocat la fibra d'alguns professors de la llista de correu que tracta coses de llengua. Puc dir que, en eixe sentit, he enviat una esmena a la pàgina web de la universitat: l'administrador —altrament dit webmaster— ha respost ràpidament i ho ha esmenat. Continuarem, doncs.

Per cert, faig servir el navegador Chromium i, sí, va més fi en este ordinador i en esta versió 10.04 de l'Ubuntu, a pesar de l'antigor del maquinari. Miraré de reinstaŀlar el Firefox, per si eixa fóra la solució. Reinstaŀlar-se, encara que siga fora del niu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada