divendres, 11 de juny de 2010

Connectat a mitges

Capturat per la pantalla

Es suposava que havia alçat un esborrany amb un fragment parlamentari de Font de Mora Turón, però es veu que s'ha perdut abans que el Blogger el memoritzara. La cosa anava de «lamente i m'entristix que m'acuse de mentirós i crec que la confrontació política no hauria de plantejar-se aixina, però, vaja, ja posats, l'únic mentirós és vosté, vostés, tota l'esquerra», adreçat a Pañella Alcàcer i la resta de la colla. Pañella, vaja, trobe que no li havia dit mentirós personalment, sinó que parlava de la informació que difon la conselleria. Bé, sentint-los es retraten, això sí.

Però com que la cosa no va de desconfiar de la política, sinó de lamentar el poc que hi participem realment, ara que ja podem dir que la vaga de funcionaris va ser un fracàs, alguns sindicats es podrien para a pensar per què va fracassar. En el meu cas —en vaig fer, sense cap convenciment i només per solidaritat, ja que es suposa que sóc delegat sindical—, no entenia com ens podien estar demanant els d'ugt i ccoo que els donaren suport si acaben de negociar un estatut de funcionaris de les Corts sense informar ni consultar els treballadors.

Pitjor encara, en el cas dels transcriptors correctors, que els hem demanat un canvi en la redacció que podria resoldre la situació irregular que tenim en la classificació professional (un canvi que només mos afectava a mosatros), però van dir que no i es van quedar més amples que llargs. No m'estranya que foren quatre gats els que férem vaga. De transcriptors correctors, els dos de l'stas i avant.

Bé, a pesar de llegir el diari i ampliar els meus coneixements sobre les mil maneres que hi ha de desviar els fons públics que es «perden» en els sobrecosts de la construcció o en la iŀluminació dels carrers cap a empreses i fundacions que pertanyen a les elits governants, no hi ha manera que aconseguixca connectar l'Ubuntu 10.04 amb la connexió portàtil a Simyo amb el mòdem Toshiba g450.

Sí, he pogut instaŀlar l'Ubuntu 10.04 des de la llapissera usb, amb l'ajuda de l'usb-creator. Sembla que va bé la cosa. A més, esta versió de l'Ubuntu sí que reconeix el mòdem (si el desmuntes com a disc dur). Tanmateix, no el connecta a la xarxa. Hauré de buscar els fulls que vaig fer servir amb l'Ubuntu 9.04, que a última hora tampoc no va funcionar. O hauré d'anar a parar al Windows xp per a estes coses de la connexió. Ja vorem. Darrere d'una, una altra. Açò és un no parar.

Almenys el Wine i l'Spotify funcionen.
Publica un comentari a l'entrada