dilluns, 21 de juny de 2010

Estadístiques que enceguen

Errades que il·luminen el text

​Les dades estadístiques que em proporciona Motigo, diuen que cap a les huit de la vesprada i els dilluns són els moments de més afluència lectora per este bloc. Vaja, això no quadra massa amb els meus hàbits, però ho hauré de tindre en compte. El que no sé encara és de com ho faré ni tan sols quin podria ser l'objectiu que m'hauria de fixar.

En Internet, tot sembla que es puga mesurar, que s'haja de mesurar. I darrere de cada iniciativa, de cada elaboració, hi ha algun objectiu amb termini determinat per a aconseguir l'èxit. Cal sempre una mesura i una valoració. En canvi, estic molt llunt d'haver començat el camí de l'exceŀlència en eixe sentit.

Bé, quasi en cap sentit. Tinc un índex de lectura mitjanet tirant a baix, per al meu gust, unes dades de visió del caixó excessives (encara que quasi tot es centre en la tv3), faig una ingesta de sucres que no compense amb els esforços físics i inteŀlectuals, els fons de pantalla dels webs em solen castigar els ulls, no tinc l'aportació de cereals, hotalisses i llegums més saludable, m'agraden massa les cerveses de doble malta i els vins del Priorat, la Manchuela, les Illes Balears, de Toro o del Bierzo, sobretot; el xocolate al 70 % ja no el taste tant, ni tampoc bec sucs que no siguen naturals (és a dir, que no en bec quasi), tot i que he augmentat el consum d'aigua i de cervesa sense alcohol (només m'agrada la Laiker), encara que puc certificar que això no té massa a vore amb l'índex d'èxit de les meues queixes davant el síndic de greuges. Au, que no és cap d'any i, per tant, no cal que continue amb este memorial, perquè no en traurem més trellat.

En fi, que si vullguérem, continuem amb el mateix material de sempre per a la indignació (en podríem fer un índex, de webs i blocs indignats). I ara, José Saramago ha mort, i també amb la seua mort ha estat capaç d'indignar el Vaticà. Podem aprofitar, doncs, per a botar-mos-en unes quantes, d'indignacions, i fer un assaig per a deslliurar-mos d'algunes d'eixes cegueses.
Publica un comentari a l'entrada