dilluns, 19 d’abril de 2010

Canvi de bloc

Fea por, però no res

Acabe el Super Conquérant que tenia com a bloc (bloc de notes anterior al bloc informatitzat actual), que ara ha esdevingut més marginal, tot i que més personal que abans. Fa unes setmanes que espere topar amb els Super Conquerant en qualsevol lloc, però no n'he vist. En canvi he vist que Miquelrius ha fet una versió semblant als de Moleskine (amb la gometa i tot). M'apanya, substituirà el vell bloc. Me'l compre roig, que diu que provoca la concentració (a causa d'algun perill atàvic que provoca un cert estat d'alerta).

Takse mira el començament del bloc conclús i em «descobrix» que a mitjan 2003 ja havia pres nota d'això de l'expressió cagar per mig cul (que havia tornat a anotar en desembre de l'any passat). Es va quedar allí adormida.

Acaba de passar un núvol negre impressionant que estava al caire d'amagar el sol de la vesprada. Al final, no res, una cosa com totes estes anotacions en blocs diversos, de paper i virtuals, sempre a punt de descobrir (o d'amagar per a més avant) algun petit trellat.

Cap comentari:

Publica un comentari