dissabte, 3 d’abril del 2010

Zones verdes

Multiplicació del lleure

Dia de festa i sense diari. L'alternativa deu ser mirar la tele. Però intentarem evitar-ho. Passegem, tasten un nou model de pizza, descobrim camallongues, agrons i gavines, timó, sàlvia, espígol i altres esdeveniments de la natura de cada dia, que encara en queden, fins i tot en les zones verdes que dissenyen alguns ajuntaments per a que els cotxes tinguen vistes agradables mentres travessen per qualsevol lloc, és a dir, qualsevol que puga evitar que els vianants puguen moure's.

Això que diuen, més vell que anar a peu, podria semblar una declaració d'obsolescència per als que dissenyen els espais socials de trànsit i convivència ciutadanes. ¿Hi ha cap força política disposada a variar eixe disseny? Sí, però, ¿alguna més que tinga realment possibilitats de decidir coses tan bàsiques?

I això, passa el dia i he llegit: «El cos de la dona, exuberant i fètid com la carn d'una vaca acabada de degollar, va quedar al descobert.» No sé si ha segut un colp a l'ull o a la consciència. Segons Monika Zgustová.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada