divendres, 23 d’abril de 2010

Àngels incorruptes

¡Festa!


S'acaba la setmana amb l'apoteosi de la festa de les Corts, que celebren a pesar d'eixa «crisi» que mos afecta en ordre inversament proporcional a la quantitat de diners que tingues, és a dir, com sempre. Fan la picadeta en el jardí del palau dels Borja. Fins i tot es fan fotos de grup, supose que satisfets de les seues proeses parlamentàries. El Diari de Sessions número 118 d'enguany n'és una bona mostra, amb un ús molt «eficient» del mètode Ollendorf (mètode que ja hem esmentat anteriorment).

Tot gira al voltant de la corrupció, segurament perquè mos han educat des d'aquella transició a una democràcia apamada, que la societat, i, més encara, la política, està conformada per àngels i, per tant, mos volen fer creure que eixa és la legislació que cal, tal com comentava José Ignació Torreblanca (El País, 12.04.2010)... Si tots fórem àngels, no caldria legislar, res, ¿no? L'altra que convé tindre present, és si convé que es dimonis legislen. Es veu que sí, perquè mentres s'entretenen amb això no fan coses pitjors, trobe.

Quant a coses de llengua, el meu aŀlegat (¡ei, observeu quina ele geminada que s'aconseguix amb el codi html ŀ!) en la llista Migjorn contra el racisme terminològic que encara confon els lectors d'articles de divulgació normativa o sociolingüística, doncs, no ha afectat cap neurona. Una sort. Deu ser que només ho veig jo i, per tant, deu ser que m'enganye. Som uns àngels.

Cap comentari:

Publica un comentari