divendres, 9 d’abril de 2010

Coixeses

Aixina mos se queda la cara

No veig un final clar a la tempesta que hi ha al servei amb la mala interpretació del sistema de gestió que proposa el Séneca. Tant si és per egoisme, en un cas, com per desconeixement acomplexat, en un altre, el debat està obert. El tancarem d'una manera o altra, però no sé si dient cap veritat o, simplement, deixant passar el temps.

D'altra banda, quant a coses sindicals, he de dir que ugt i cc oo es veu que tenen una curiosa visió dels procediments en què es basa la democràcia i consistix a fer lleis sense consultar els afectats per eixes lleis. Vaja, que la representació que gaudixen els provoca omnisciència. Diria que hi ha una certa coixesa de principis. Els de l'stas, que no estan massa proveïts de representativitat, almenys han fet una assemblea per a decidir fins a quin punt era bo el nou Estatut del personal funcionari de les Corts Valencianes. Després s'han adherit al document —que els altres sindicats ja havien firmat—, tot i que han enviat les millores que s'han proposat en l'assemblea.

Torne del futbet. Me n'he eixit abans d'hora. No sé si a partir d'ara hauré de tornar a l'atletisme o si hauré de fer natació. Tinc una setmana per davant per a provar si el genoll aguantarà l'esforç. Hui no ha anat bé encara, he corregut mig coixo, he colpejat amb precaució, però en un gir simple he notat una cremor a la part exterior del genoll, m'he quedat sense força en la cama durant uns segons i, finalment, cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari