dilluns, 21 de maig del 2018

infracció i persistència

Hi ha funcionaris i càrrecs polítics en l'administració pública que no treballen ni per a l'administració ni per als ciutadans. Per tant, qualsevol instrument de poder democràtic legítim esdevé un instrument de deslegitimació de l'acció pública. A voltes són funcionaris o polítics que abusen dels subordinats o dels ciutadans o els menystenen i mlatracten aprofitant la seua posició i les seues atribucions; a voltes, pitjor, desvien diners públics cap a interessos privats, o adopten decisions que perjudiquen els interessos públics o socials.

Per exemple, no sé on encasellar el cas dels dirigents, càrrecs polítics o funcionaris que incomplixen els seues deures, atempten contra els drets dels ciutadans i, a més a més, quan els ho assenyalen, no tan sols no rectifiquen ni esmenen eixes actuacions, sinó que hi persistixen. Ah, i el fet que passe cada dia, això, no ho convertix en admissible o ho fa menys greu.

És a dir, de nou una administració pública, en este cas l'Ajuntament d'Alacant, li diu al síndic de greuges que compliran els seus deures lingüístics, el síndic fingix que s'ho creu, tanca la queixa i m'avisa. Llavors, òbric el web de l'ajuntament i comprove que les infraccions concretes que vaig assenyalar no s'han corregit i que continuen fent-ne.

Quin remei, em toca insistir amb la reclamació davant el síndic. Ho faig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada