dimarts, 15 de maig del 2018

Excepcions d'ortografia democràtica

Estava un poc embolicat en coses de regles ortogràfiques i excepcions inncessàries en l'AOETIC. Veig, però, les notícies sobre la franja de Gaza i la xixantena de morts que ha causat l'exèrcit israelià disparant a tort i a dret. Té igual si són palestins, jueus o gitanos hongaresos. Amnistia Internacional (14.05.2018) diu que és una violació del dret internacional. ¿Són morts per la democràcia o de la democràcia? Allà els maten, ací colpegen amb les porres i amb les fabulacions judicials.

Per ara en el cercador del web de l'ong no apareix Puigdemont, perquè està en un exili preventiu. Encara. Sí que apareix Jordi Sánchez: «Mantindre Jordi Sánchez detingut és excessiu i desproporcionat».

Pareix que alguns dirigents democràtics han embogit. També pot ser que siga més simple i difícil d'engolir: és el funcionament normal del sistema. Els governants i les elits econòmiques estan destil·lant persones, societats, drets i llibertats, per a aconseguir un licor de privilegis per a uns cínics. Democràcia, equitat, igualtat o benestar per a la humanitat: excepcions ortogràfiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada