divendres, 15 de juliol de 2011

Convindria reinstaŀlar-los

Ai, la mare que va...

Vaig comprovar ahir que no podia instaŀlar el Firefox 5 en el meu Mac Cube, ja que és un ordinador amb processador Power PC i el Firefox necessita un processador Intel 386 —si és que ho dic bé tot això—. Per tant, m'hauré de conformar per ara amb el Firefox 3.6, i encara puc fer servir altres navegadors com ara el Seamonkey.

I parlant de coses que no s'haurien d'haver instal·lat, però en la nostra societat, doncs, sembla que finalment sí que processaran el president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps Ortiz, que viu i governa sense factures ni comprovants de res, tot opac i sense dret a reclamació. Com si en això hi haguérem d'aplicar la fe religiosa i la creença en qualsevol més enllà. Eixa és la democràcia que tenim, que no la paga ell, però sí que la paguem la resta.

Com que els comptes bancaris del president s'acostaven perillosament a la insolvència —segons les dades que va declarar no fa massa—, en el cas que fóra condemnat a pagar una multa, crec que hauríem de fer una «injecció de liquiditat» per a salvar la institució. Llevat que els seus companys de partit i de moralitats —sembla que seurà davant el jutge amb altres membres de la trama política com Ricardo Costa Climent, Rafael Betoret Parreño i Víctor Campos Guinot— tinguen el bon gust de pagar eixa festa interminable de què no fa tant parlava Costa Climent. Per sort, en un solar dels que té el barri a disposició dels gats, he vist ja una capelleta preparada per a rebre tot de devocions cíviques i religioses.
Publica un comentari a l'entrada