divendres, 24 de setembre del 2010

Capacitació per a la neteja

Windows i Ubuntu segons Google

Ara li he de passar el meu Asus 1000H a ma mare, però, clar, abans de fer-ho, l'he de «netejar», no tant perquè hi tinga moltes coses confidencials o que preferixca amagar —trobe que en són poques—, com perquè no m'estranyaria que el Windows, començara a fer-li roncs i grinyols amb actualitzacions i altres intromissions diverses. És clar, pressupose que la iniciació a la informàtica que impartirà ma mare es farà amb el Windows. Com que conec el professor, li suggeriré que ho faça amb Linux (Ubuntu), que trobe que serà molt més instructiu i agradable. Crec que s'espantarà més que altra cosa.

Continuant amb la informàtica, i lligant-ho a la llengua, si jo hagera sigut un aprenent de Maquiavel més avançat hui hauria pogut aconseguir una millora laboral simplement per la meua capacitació lingüística acadèmica, que m'ha permés corregir un text que sabia que l'empresa firmaria sense tornar-lo a llegir. No ho he fet, no tant per ètica o honradesa com per falta de costum, perquè vist el que hem de vore per les Corts valencianes, sobren els motius per a aprofitar qualsevol clavill que mos permetera avançar laboralment. En tot cas, les tornes també eren una qüestió a valorar, per això mateix, vist el que hem vist per ací.

Res, el Salt (i la revisió) ho havia fet prou bé esta vegada. Només un detallet lèxic i un sintaxi funcionarial: «es requerirà per». Aixina «avancen» les llengües encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada