divendres, 28 d’abril del 2023

A vo què passa

El procés de fixació dels noms dels municipis valencians és lent, però encara continua gotejant. Ara ja s'ha fixat la forma Novetlè per al poble de la Costera, que ha aparegut en el Decret 42/2023, que ha aparegut publicat tant en el dogv com en el boe.

Curiosament, el Decret 35/2023, que és anterior, oficialitzava la forma Algar de Palància, però només ha aparegut per ara en el dogv, cosa que pot ser un retard o pot ser que indique que no els ha agradat en Madrid.

Si no el publiquen en el boe, el nom no arribarà a ser oficial. Això li va passar fa uns quants anys a la Mata de Morella, que va demanar que volia ser la Mata sense més: la Generalitat va aprovar el Decret 231/1992 per a fer el canvi, però no va poder ser, no es va publicar mai en el boe.

«¡Viva España!» crida per a animar el públic al final d'una entrevista un tenista (Roberto Bautista Agut) hui per la tele després de guanyar el seu partit contra un francés (Quentin Halys) en Madrid. Deu ser això, un altre dia provem «Vixca Portugal», a vo què passa. O «hasta luego, Lucas», que va dir Carles Moyà. 🔗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada