dijous, 2 de febrer del 2023

És complicat

He deixat les meues dades en el web de Compromís, per si de cas em pega per votar alguna candidatura. No m'he apuntat com a simpatitzant, perquè no sé massa què vol dir això. De moment, només m'interessa participar en l'elecció de les candidatures.

Mirant-ho amb prevenció, això d'intentar caure bé sempre, la simpatia natural o fingida, no hauria de ser massa rellevant, però a voltes pareix que siga l'únic requisit i que servix per a amagar les incompetències. Una espècie de paradoxa, la simpatia. En lloc de ser «lluminosa», hauríem de pensar que és un «enlluernament» que servix per a amagar la foscor de la ineficàcia i la incompetència. Encara que també és cert que les incompetències i ineficàcies d'algunes ideologies i càrrecs públics han salvat vides, entorns naturals, llibertats... És complicat, però aixina és la política quan és cosa de tots.

1 comentari:

  1. Em sembla que en Compromís hi ha molta gent que es sent còmoda en Una, Grande y Libre.Estaria molt bé que tant Morera com Baldoví feren un pas avant.

    ResponElimina