dimecres, 5 de juny del 2013

Energies

Tal com he contat, vam estar dos dies en Conca, que té un centre antic prou apanyat, tot i que els cables de la llum i telèfon van per les façanes, a major glòria de la incompetència energètica. Ara tope casualment per València amb una botiga que exposa conserves manxegues. Takse va fer bé de comprar-ne allà, perquè ací estan a més del doble de preu. Vam estar en un hotel nh, bastant nou, ben condicionat i no massa llunt del centre. No tenen res en valencià, aixina que és el que els demanem en l'enquesta que mos fan per Internet.

Els qui no posen en conserva alguns és el geni, i ara s'han rebotat massa enèrgicament dos collistaires per un dis-li aixina o dis-li allina, per una pàtria o per una altra, per uns culpables o per uns herois... Un collistaire diu que deixa la llista. Però la llista Migjorn, com la vida, continua, i ho fa en crisi dialèctica permanent, com sempre.

I uns productes també aliens i de geni a tindre en compte són els cotxes de la marca americana Tesla, que m'acabe d'assabentar que existix després de vore un documental d'un transportista que traslladava el model Roadster en el remolc d'una banda a l'altra dels Estats Units. No em sona que digueren que era elèctric. Però parlen de la marca en les pàgines salmó del diari El País i aŀlucine prou amb el que estan fent per allà, tenint en compte el que tenim ara mateix ací. A més, tenen un web molt interessant sobre les característiques tècniques i de consum dels vehicles que fabriquen. Quan això arribe ací, amb una miqueta de sort, el fracking no haurà destrossat el país que encara no hem fet.

4 comentaris:

  1. Al tall de les al·lucinacions...

    http://bibiloni.cat/blog/?p=1085

    ResponElimina
  2. Doncs, sí, ara no sé si aŀlucine, m'aŀlucine o si em fa aŀlucinar...

    ResponElimina
  3. Ja, deu ser que hamb hac hinicial fa més hefecte...

    ResponElimina