dimarts, 31 de maig de 2011

El cost de les paradoxes

Pont trencat o a mig fer

Al poc d'acabar les obres del nou edifici de les Corts Valencianes, resulta que no han previst el sistema de connexió a Internet sense fils. Segons el diari Levante (31.05.2011):


El nou edifici de les Corts, que costà 11,6 milions, no té Wifi


La cambra paga 48.000 € més per a que els diputats puguen connectar els seus portàtils i mòbils a Internet en el despatxAra, el parlament haurà de realitzar una inversió de 48.000 euros per a comprar l'equipament necessari perquè la seu dels grups parlamentaris no quede aïllada de la xarxa Wifi. Amb tot, un informe dels tècnics de les Corts advertix que l'electrònica de xarxa «estava contemplada en el projecte, bé en la redacció inicial o en posteriors ampliacions». Si estava inclòs, no s'explica que la cambra haja de desemborsar ara 48.000 euros. Fonts de la institució van recalcar ahir que «no es pagarà dues vegades, si es paga, és perquè no estava previst».


¿I què hauríem de dir ara, al cap d'uns dies de les eleccions autonòmiques? Tenim això i és el que hem votat que volíem tindre, a pesar que ho sabíem massa bé. S'esdevé el mateix amb el cas de l'ensenyament del valencià en el sistema educatiu, que Font de Mora Turón sembla que vol empitjorar encara més. És a dir, que els hem de donar cent dies més de treva, i en realitat hauran de ser cent dies per a recompondre la nostra iŀlusió política i mirar d'encarar-la de nou cap als objectius que no podem deixar perdre, democràticament parlant.

A Itàlia estan millorant els resultats electorals, per tant, ací també podem fer-ho, millorar encara més els resultats més o menys complaents que ha obtingut Compromís. Hem votat per inèrcia, i hem votat per la no-participació en les decisions públiques, per l'opacitat de la despesa i la irresponsabilitat política de la gestió. Tot això va en contra del que declarem que volem i, al final, totes les paradoxes es resolen. Crec.