dijous, 11 de novembre de 2010

Abatoll espanyol

Derrocs gloriosos

Havia d'estar avançant en altres pensaments de més gruix, com ara la imponent maquinària mediàtica a càrrec de tots els espanyols que es llança contra les altres llengües espanyoles sense cap vergonya, cosa que es fa evident quan els de la rae fan un sarai o altre, tal com podem vore estos dies. Per sort, Sílvia Senz ens manté al caire de la reflexio indòmita en Addenda et Corrigenda.

Mentrestant jo continue amb les meues activitats tocadallonses:


He pogut observar que el web de la Institució Alfons el Magnànim (ací) conté botons de tria que no complixen la designació idiomàtica que indiquen i botons d'enllaç en la suposada versió valenciana que estan només en castellà; a més, el web conté pàgines informatives redactades únicament en castellà (ací o ací) i altres deficiències en de no correspondència entre la tria idiomàtica i el contingut real.

Espere que prengau les mesures adients per a fer que la Diputació de València resolga estes mancances i adopte les mesures disciplinàries corresponents per a corregir i renyar els càrrecs i funcionaris públics que discriminen lingüísticament els ciutadans valencians.

Cap comentari:

Publica un comentari