dimarts, 23 de juny de 2009

Un petit fracàs

Sense punxes

El diari El País (19.06.2009) du una notícia que no sé si podem dir que és esperançadora, a pesar que deu semblar tot el contrari:


Punxada de la protesta contra la política educativa de CampsA penes un centenar de persones, entre les quals hi havia directors de centres educatius, representants sindicals i de partits polítics d'esquerra, es concentraren ahir en la plaça de Manises, baix del despatx del president Francisco Camps, per a protestar per la seua política educativa. La concentració resultà un fracàs sense pal·liatius per als organitzadors, que criticaren Rita Barberá per practicar la censura.


Ja era hora que una concentració de les «nostres» ixquera malament, perquè la veritat és que semblàvem ja uns polítics professionals d'eixos que tot els ix de cine, però que ni resolen res ni aconseguixen el poder suficient per a intentar-ho, però sempre estan satisfets de la seua actuació.

Per fi, des d'un petit fracàs (més) podria ser que intentàrem redefinir el camí de l'èxit. Hi ha alguna cosa que em diu que podem dubtar-ho bona cosa.
Publica un comentari a l'entrada