dimarts, 16 de juny de 2009

Curset i l'efecte Pau Casals

Lectura a Sant Mateu

El segon dia del curset, amb Carlos Rosell, ha tingut un vessant molt més pràctic, tot i que encara introductori. Hem conegut què són les fonts True Type i Open Type i què és la gestió de color i hem començat a utilitzar l'Indesign, l'Illustrator i el Photoshop, tot alhora. A segons qui i a eixes hores de la vesprada, això pot semblar molt àrid. En canvi, amb els meus raquítics coneixements del programari que hi ha en Mac i en Linux, vaig enterant-me del servei que fan els milers de caselles que no sé mai per a què les toque.

La veritat és que després de la faena, dinant al bar, el passeget pel riu i les dos hores i mitja de classe, em queda poc més a fer en casa, sobretot si torne amb mal de cap, després d'un petit embolic epistolari que hem tingut este matí. Sort que Quim Roig mos regala dos peces de Pau Casals en L'efecte Jauss 2.0.

Una companya rellig Matèria de Bretanya. Diu que és molt tendre, fantàstic. La sorprén que jo no l'haja llegit. Ah, les coses que no hem llegit... i les que no llegirem mai. Una llàstima.
Publica un comentari a l'entrada